twentytwentyone logo

Contracts

Following London's history of exclusive and design-led private members clubs, the Paramount is a club located in an architectural landmark with one principle asset: the view.

Designed by Design Research Studio, the interior spaces were developed in line with the architecture of the existing building, exploring its brutalist aesthetic using geometric and structural forms.

The architectural detailing was complemented by specially sourced finishes, custom furniture and upholstery in order to offer a comfortable and stylish environment.

The space was intended to work both day and night, offering exclusive environments with views of London as a dramatic backdrop.


 

Client
Paramount

Designer
Design Research Studio

Photography
Mark Whitfield

Display date: 
Sun, 06/01/2008

Products used in this project